Како да се регистрирате и најавите сметка на HTX
Упатства

Како да се регистрирате и најавите сметка на HTX

Започнувањето на патувањето на тргување со криптовалути бара цврста основа, а регистрирањето на реномирана платформа е првиот чекор. HTX, глобален лидер во просторот за размена на крипто, нуди кориснички интерфејс за трговците од сите нивоа. Овој водич прецизно ќе ве води низ процесот на регистрирање и најавување на вашата HTX сметка.
Како да депонирате на HTX
Упатства

Како да депонирате на HTX

Во брзиот свет на тргување со криптовалути и инвестиции, од суштинско значење е да имате многу опции за купување дигитални средства. HTX, врвна размена на криптовалути, им овозможува на корисниците бројни начини за купување криптовалути. Во овој детален водич, ќе ви ги покажеме различните начини на кои можете да купите крипто на HTX, нагласувајќи колку е разновидна и прифатлива за корисниците платформата.
Како да се повлечете од HTX
Упатства

Како да се повлечете од HTX

Со зголемената популарност на тргувањето со криптовалути, платформите како HTX станаа суштински за трговците кои сакаат да купуваат, продаваат и тргуваат со дигитални средства. Еден критичен аспект на управувањето со вашите имоти во криптовалути е да знаете како безбедно да ги повлечете вашите средства. Во овој водич, ќе ви обезбедиме чекор-по-чекор инструкции за тоа како да ја повлечете криптовалутата од HTX, обезбедувајќи ја безбедноста на вашите средства во текот на целиот процес.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на HTX
Упатства

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на HTX

Дали сте конкурентни и сакате до 30% препораки на HTX? HTX има натпревар за да се тркате до целта со упатување на вашите пријатели и колеги крипто-амбасадори на HTX. Придружете се на HTX Affiliate Program, каде што се натпреварувате за да освоите до 50% препораки за HTX Spot и 60% за HTX Futures.