Si të Tregoni Crypto për Fillestarët në Huobi
Strategjitë

Si të Tregoni Crypto për Fillestarët në Huobi

Kapja e fitimeve duke ecur në vrullin e tendencave të tregut merr një kuptim krejtësisht të ri në botën e kriptomonedhës. Megjithatë, strategjitë e provuara dhe të vërteta kanë shumë pika kryqëzimi midis tregtimit tradicional dhe atij të kriptove. Në këtë artikull, ju mund të mësoni bazat e tregtimit të tendencave dhe të shihni se si ato zbatohen për asetet dixhitale si Bitcoin.
DeFi vs CeFi: Cilat janë ndryshimet në Huobi
Blog

DeFi vs CeFi: Cilat janë ndryshimet në Huobi

Ndërsa disa ekspertë dhe analistë të industrisë besojnë se DeFi përfundimisht do të marrë përsipër CeFi, është shumë herët për të qenë të sigurt për pretendime të tilla. Në këtë artikull, ne kemi diskutuar disa nga ndryshimet dhe ngjashmëritë kryesore midis CeFi dhe DeFi. Bitcoin prezantoi botën me një grup krejtësisht të ri të aplikacioneve financiare të bazuara në blockchain. CeFi (Financa e Përqendruar) ka ekzistuar që nga koha kur Bitcoin u shfaq për herë të parë. Megjithatë, një trend i ri është shfaqur në formën e DeFi (Financave të Decentralizuara), i cili ka tërhequr shumë vëmendje gjatë vitit të kaluar.