HTX Programi i Filialit - HTX Albania - HTX Shqipëria

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në HTX
A jeni konkurrues dhe dëshironi deri në 30% referime në HTX?

HTX ka një konkurs që ju të garoni në vijën e finishit duke referuar miqtë tuaj dhe ambasadorët e tjerë të kriptos tek HTX.

Bashkohuni me Programin e Filialeve HTX, ku konkurroni për të fituar deri në 50% referime për HTX Spot dhe 60% për HTX Futures.

Çfarë është Programi i Filialit HTX?

Programi i Filialit HTX mund të ndahet në dy lloje tregtish: Spot dhe Derivativë. Nëpërmjet këtij programi, ju mund të krijoni lidhje unike referimi që ftojnë përdoruesit e rinj të regjistrohen dhe të tregtojnë në HTX. Kushdo që klikon lidhjen dhe përfundon progresin e regjistrimit bëhet referimi juaj. Ju do të merrni komision për çdo tregti që ata bëjnë, pavarësisht nëse është në HTX Spot ose derivatet HTX.

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve HTX

1. Për të aplikuar dhe për të filluar të fitoni komisione, shkoni në faqen e internetit të HTX , lëvizni poshtë dhe zgjidhni [ Affiliates Program ].
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në HTX

2. Klikoni në [ Apliko Tani ] për të vazhduar.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në HTX3. Plotësoni të gjitha informacionet e mëposhtme dhe klikoni [Dërgo aplikacionin].
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në HTX
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në HTXSi të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në HTX
4. Pasi regjistrimi juaj të jetë i suksesshëm, ekipi i HTX do të kryejë një rishikim brenda tre ditëve. Pas kalimit të rishikimit, një përfaqësues i HTX do t'ju kontaktojë.

Si mund të filloj të fitoj komision?

Hapi 1: Bëhuni një bashkëpunëtor HTX.
  • Paraqisni aplikimin tuaj duke plotësuar formularin e mësipërm. Pasi ekipi ynë të vlerësojë aplikimin tuaj dhe të sigurohet që i përmbushni kriteret, aplikacioni juaj do të miratohet.
Hapi 2: Krijoni dhe ndani lidhjet tuaja të referimit

1. Hyni në llogarinë tuaj HTX , klikoni në ikonën e profilit tuaj dhe zgjidhni [Referimi im].
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në HTX

2. Krijoni dhe menaxhoni lidhjet tuaja të referimit direkt nga llogaria juaj HTX. Ju mund të gjurmoni performancën e secilës lidhje referimi që ndani. Këto mund të personalizohen për çdo kanal dhe për zbritje të ndryshme që dëshironi të ndani me komunitetin tuaj.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në HTX

Hapi 3: Uluni dhe fitoni komisione.

  • Pasi të jeni bërë me sukses partner HTX, mund të dërgoni lidhjen tuaj të referimit te miqtë dhe të tregtoni në HTX. Ju do të merrni komisione deri në 50% nga tarifat e transaksionit të të ftuarit. Ju gjithashtu mund të krijoni lidhje speciale referimi me zbritje të ndryshme tarifash për ftesa efikase.

Si mund të kualifikohem për t'u bërë një bashkëpunëtor HTX

Programi i Filialit HTX po kërkon:

Video blogerë si YouTubers, TikTokers, drejtues të komunitetit të kriptomonedhave, shkrimtarë në media dhe njerëz nga të gjitha institucionet ose organizatat që janë të interesuar të bëhen bashkëpunëtorë të HTX dhe plotësojnë një nga kriteret e mëposhtme:

  1. Zotëroni një llogari në media sociale me mbi 5000 ndjekës.

  2. Keni një komunitet social me mbi 500 anëtarë.

  3. Bizneset dhe organizatat me një bazë përdoruesish prej mbi 2000 personash.

  4. Zotëroni një faqe interneti të pavarur.

  5. Mbani një mesatare ditore prej ≥500 HTX në 30 ditët e fundit.


Rregullat e komisionit për bashkëpunëtorët e HTX

nivel komisioni

Përqindja e komisionit të tarifave të tregtimit

Kriteret e vlerësimit tremujor

Vend

Derivatet

Niveli 1

40%

50%

Të paktën 10 përdorues të rinj të regjistruar kanë tregtuar dhe vëllimi kumulativ i tregtimit të përdoruesve të rinj ka arritur në 1 milion USDT.

Niveli 2

45%

60%

Të paktën 50 përdorues të rinj të regjistruar kanë tregtuar dhe vëllimi kumulativ i tregtimit të përdoruesve të rinj ka arritur në 4 milion USDT.

Niveli 3

50%

60%

Të paktën 500 të ftuar janë regjistruar dhe të paktën 80 prej tyre kanë bërë tregti. Plus, vëllimi kumulativ i tregtimit të përdoruesve të rinj ka arritur në 10 milion USDT.

Për të gjithë bashkëpunëtorët e verifikuar të HTX, përqindja e komisionit do të rritet në Nivelin 1, duke u dhënë atyre një pjesë 40% të tarifave të tregtimit për transaksionet Spot dhe 50% për transaksionet e Derivateve, nga 30% e paracaktuar. Nëse bashkëpunëtorët e HTX përmbushin kriteret e përmirësimit brenda periudhës së vlerësimit, ata do të kalojnë automatikisht në Nivelin 2 ose Nivelin 3. Megjithatë, dështimi për të përmbushur kriteret e vlerësimit tremujor do të rezultojë në ulje automatike me një nivel në tremujorin e ardhshëm, me Nivelin 1 që do të ulet në niveli i një investitori me pakicë. Çdo periudhë vlerësimi zgjat 3 muaj, duke filluar nga rregullimi i parë i komisionit, i cili është i përhershëm dhe pa afat.

Lidhur me privilegjet e zgjerimit të nivelit, bashkëpunëtorët e HTX në Nivelin 2 ose Nivelin 3 mund të zgjasin nivelin e tyre të komisionit për një tremujor pas vlerësimit nëse zvogëlohen, me kusht që të mbajnë një mesatare ditore prej ≥500 HTX në 30 ditët e fundit. Filialet mund ta përdorin këtë shtesë një herë për nivel (në Nivelin 2 dhe Nivelin 3).

Thank you for rating.