HTX Refer Friend Bonus - до 60%

HTX Refer Friend Bonus - до 60%
 • Период на промоција: Нема ограничено време
 • Промоции: До 60%
Дали барате можност да го засилите вашиот трговски потенцијал и да ги отклучите неспоредливите придобивки? Не гледајте подалеку од HTX – врвна платформа која ги овластува трговците со најсовремени алатки и награди. Во моментов, HTX нуди ексклузивна промоција која им овозможува на корисниците да го подигнат своето трговско искуство и да ја максимизираат својата заработка како никогаш досега.

Што е Комисијата за упатување HTX?

Програмата за упатување HTX е дизајнирана да ги награди корисниците што ги доведоа своите пријатели на нашата платформа. Поканете ги пријателите да се регистрираат на HTX користејќи ја вашата референтна врска и ќе заработите 30% доживотна провизија од таксите за тргување за секоја трговија што ќе ја завршат.

Дополнително, и вие и вашите пријатели имате шанса да освоите крипто-мистериозни кутии вредни до 1.500 USDT. Придружете ни се за да го направиме вашиот упат поконкурентен и да го максимизирате вашиот пасивен приход. Започнете да поканувате пријатели сега за да заработувате провизии и Мистериозни кутии! Подолу, ќе најдете ажурирани информации за Програмата за упатување HTX.

Поканете ги пријателите да уживаат во придобивките заедно

Корисниците можат директно да учествуваат во Програмата за упатување HTX и да отклучат возбудливи награди. Едноставно посетете ја страницата за упатување на официјалната веб-страница или апликација на HTX за да започнете да заработувате доживотна провизија од 30% и да ги отклучите Crypto Mystery Boxes со поканување на пријателите да се приклучат на платформата. Почнете да поканувате сега и искористете ги наградите!

1. Упатете ги пријателите и уживајте во доживотна провизија од 30%!

Кога вашите поканети ќе завршат со занаети, ќе добиете 30% доживотна провизија од нивните такси за тргување, важечки неодредено време.

Дополнително, откако вашите поканети ќе завршат со пријавувањето, депонирањето и тргувањето, тие ќе добијат бонус за добредојде во вредност од 241 USDT.

2. Поканете ги вашите пријатели да се придружат на HTX и заедно да отклучите Crypto Mystery Boxes вредни до 1.500 USDT!

Чекор 1: Земете го вашиот постер за покана или линк од страницата за упатување и споделете го со вашите пријатели.

Чекор 2: Добијте Mystery Box кога вашиот поканет ќе се најави на апликацијата HTX во рок од 14 дена по регистрирањето.

Чекор 3: Кога вашиот поканет ќе постигне волумен на самото тргување од ≥ 200 USDT или фјучерс обем на тргување од ≥ 300 USDT во рок од 14 дена од регистрацијата, и вие и вашиот поканет ќе заработите награда Crypto Mystery Box.

Забелешка : Вашиот поканет мора да се најави на апликацијата HTX и да врши тргување во рок од 14 дена по регистрирањето за да се квалификува за Crypto Mystery Box. Неуспехот да се најавите во овој период ќе ги дисквалификува и вие и вашиот поканет од добивањето на Crypto Mystery Boxes, дури и ако се исполнети барањата за обем на тргување.


Како да учествувате во програмата за упатување?

Чекор 1: Креирајте и споделете ги вашите врски за упатување

1. Најавете се на вашата сметка на HTX , кликнете на иконата на вашиот профил и изберете [ Мој упат ].
HTX Refer Friend Bonus - до 60%

2. Креирајте и управувајте со врските и кодот за упатување директно од вашата сметка на HTX. Можете да ги следите перформансите на секоја врска за упатување што ја споделувате. Овие можат да се приспособат за секој канал и за различни попусти што би сакале да ги споделите со вашата заедница.
HTX Refer Friend Bonus - до 60%

Чекор 2: Седнете и заработете провизии.

 • Откако успешно ќе станете партнер на HTX, можете да ја испратите вашата врска за упатување до пријателите и да тргувате во HTX. Ќе добивате провизии до 60% од надоместоците за трансакцијата на поканетиот. Можете исто така да креирате специјални врски за упатување со различни попусти за такси за ефикасни покани.

Правилата на Комисијата за Програмата за упатување

1. Правила за пресметување на Комисијата за упатување

 • За секое место или фјучерс тргување што ќе го заврши вашиот поканет, ќе добиете 50% за самото место и 60% за идна трговија, доживотна провизија за нивните провизии за тргување, која важи неодредено.

 • Секој поканувач може да покани неограничен број пријатели. Колку се повисоки провизиите за тргување на поканетите, толку е поголема провизијата и за повикувачот, без горна граница.

 • Провизијата се пресметува врз основа на нето-таксите за тргување што навистина ги плаќаат поканетите. Нето провизиите за тргување ги исклучуваат надоместоците генерирани од тргувањето со ваучери за поврат на готовина, бонуси за пробни фјучерси, нула провизии, негативни провизии итн.

Провизија за тргување = Обем на тргување x Стапка на провизија.

Нето провизија за тргување = Провизија за тргување - Надоместоци со ваучери за враќање на готовина, бонуси за пробни фјучерси, нула такси, негативни провизии итн.

Комисија за упатување = Нето провизии за тргување x 30%.

 • Поканувачите може да не добиваат провизии во следниве ситуации:

Ако тргувањето на поканетите вклучува негативни надоместоци, делот субвенциониран од платформата ќе биде одбиен пред да се пресмета провизијата.

Под-сметки не може да се користат за поканување пријатели.

Обемот на тргување од под-сметки на поканетите ќе се смета на нивните главни сметки.

Креаторите на пазарот не се подобни за провизија за упатување.

 • Податоците за упатување ќе се пресметуваат врз основа на временската зона UTC+8.

 • Провизиите ќе се подмират во криптоси кои подлежат на вистинските со кои тргуваат поканетите. На пример, ако вашиот поканет тргува со $HTX, провизиите ќе се подмират во $HTX. Ако поканетиот тргува со други криптови, порамнувањето ќе биде во USDT.

 • Комисиите за упатување ќе се кредитираат на сметките на поканувачите помеѓу 20:00 и 21:00 часот (UTC+8) на денот по завршувањето на занаетите од страна на нивните поканети.

 • Поканувачите можат да го проверат Упатувањето - Преглед на комисијата на официјалната веб-страница на HTX или Препораката - Процентот на мојата провизија на апликацијата HTX за да ги видат деталните приходи од провизија.


2. Белешки за наградите за крипто мистерија кутија

 1. Во моментов, настанот Mystery Box е исклучиво отворен за редовни корисници, оние со провизија од 30%. За да учествувате, посетете ја веб-локацијата или апликацијата на HTX и споделете ја врската за упатување со пријателите. Откако вашите пријатели ќе ги завршат задачите за пријавување, најавување и тргување, и вие и вашите пријатели ќе ја добиете крипто-тајната кутија како награда.

 2. Поканетите можат да уживаат и во наградите на Mystery Box и во провизијата од 30%.

 3. Секоја Crypto Mystery Box останува валидна 14 дена од моментот на стекнување. По овој период, Crypto Mystery Box не може да се отвори. Погрижете се да ја отворите вашата Crypto Mystery Box во оваа временска рамка. На пример, ако стекнете Crypto Mystery Box во 10:00 (UTC+8) на 5 јануари, таа ќе важи до 10:00 (UTC+8) на 19 јануари.

 4. За да ги побарате вашите крипто-мистериозни кутии, посетете го Mystery Box Referral My Referrals на апликацијата HTX, а потоа продолжете да ги отворате. Поканетите можат да ги подигнат своите крипто-мистериозни кутии така што ќе одат во Корисничкиот центар за подароци My Rewards на апликацијата HTX, а потоа ќе ги отворат.

 5. Нема ограничување на бројот на крипто-мистериозни кутии што поканувачот може да ги добие. Колку повеќе упатуваат, толку повеќе Mystery Boxes ќе добијат. Поканетиот може да добие само една Crypto Mystery Box, но нема ограничување на бројот на Crypto Mystery Box што може да ги добијат откако ќе учествуваат во Програмата за упатување HTX.

 6. Секоја Mystery Box содржи криптовалути во вредност до 1.500 USDT. Може да откриете популарни криптови како што се BTC, ETH, HTX, TRX, DOGE, FIL, SHIB, USDT, како и фјучерси пробни бонуси. Наградите може да варираат со текот на времето, а оние што ќе се добијат при отворањето на крипто-тајната кутија ќе се сметаат за конечни.

 7. Наградите ќе се кредитираат на вашата сметка на HTX во рок од еден час по отворањето на крипто-тајната кутија. Можете да ги проверите вашите награди на апликацијата HTX со посета на Центарот за корисници Мои награди.

 8. За овој настан се земаат предвид само обемите на тргување со платени провизии за тргување. Обемот на тргување со стабилни ковани, тргувања со нула провизии за тргување или негативни стапки на провизија и тргувања кои вклучуваат употреба на ваучери за враќање на готовина или фјучерси пробни бонуси не се вклучени во пресметката на обемот за овој настан.

 9. Маркет-мејкерите немаат право да учествуваат на овој настан.

Како да учествувате во придружната програма?

Еве ги чекорите за да станете партнер на HTX и да започнете да заработувате провизии:

Чекор 1: Регистрирајте се за да бидете партнер на HTX. Поднесете ја вашата апликација со пополнување на дадениот формулар. Нашиот тим ќе ја оцени вашата апликација веднаш. Откако ќе ги исполните наведените критериуми, вашата апликација ќе биде одобрена.

HTX Refer Friend Bonus - до 60%HTX Refer Friend Bonus - до 60%
HTX Refer Friend Bonus - до 60%HTX Refer Friend Bonus - до 60%
Чекор 2: Креирајте и споделете ја вашата врска за упатување. Одете на страницата за упатување за да го добиете вашиот единствен код за упатување и ексклузивна врска за покана. Можете исто така да преземете ексклузивен постер за да го споделите со вашите пријатели. Ако поканите пријатели лично, тие можат да го скенираат QR-кодот за да се регистрираат. Имате флексибилност да поставите различни кодови за упатување ако користите повеќе канали за да поканите корисници.

Чекор 3: Заработете провизија со поканување нови корисници. Следете го статусот на вашите поканети на контролната табла на комисијата или страницата за упатување. Откако поканетиот ќе започне да тргува, можете да ја видите и да ја добиете вашата провизија следниот ден. Почнете да поканувате и да заработувате уште денес!


Правила на Комисијата за HTX Affiliate

Ниво на комисија

Процент на провизија од провизии за тргување

Критериуми за квартална евалуација

Место

Деривати

Ниво 1

40%

50%

Најмалку 10 новорегистрирани корисници тргуваа, а кумулативниот обем на тргување на нови корисници достигна 1 милион USDT.

Ниво 2

45%

60%

Најмалку 50 новорегистрирани корисници тргуваа, а кумулативниот обем на тргување на нови корисници достигна 4 милиони USDT.

Ниво 3

50%

60%

Најмалку 500 поканети се пријавени и најмалку 80 од нив тргувале. Плус, кумулативниот обем на тргување на нови корисници достигна 10 милиони USDT.

За сите потврдени партнери на HTX, нивниот процент на провизија ќе се надгради на Ниво 1, давајќи 40% удел од надоместоците за тргување за Spot трансакции и 50% за трансакции со деривати, од стандардните 30%. Дополнително, исполнувањето на критериумите за надградба во периодот на евалуација автоматски ги издигнува подружниците на Ниво 2 или Ниво 3. Спротивно на тоа, неисполнувањето на критериумите за квартална евалуација резултира со автоматско намалување на едно ниво во следниот квартал, при што подружниците од Ниво 1 се враќаат на статусот на малопродажба инвеститорите. Периодите на евалуација траат 3 месеци, почнувајќи од првичното усогласување на процентот на провизија, кое останува неограничено.

Поврзаниците на HTX со стапки на провизија од Ниво 2 или Ниво 3 што се соочуваат со намалување на постевалуацијата имаат право на продолжување на нивото, задржувајќи го нивното сегашно ниво на провизија за еден квартал до следната евалуација, под услов да одржуваат дневен просек од ≥500 HTX во текот на претходните 30 дена . Придружниците можат да искористат една можност за продолжување по ниво (на Ниво 2 и Ниво 3).

Thank you for rating.