Bonusi i HTX Refer Friends - Deri në 60%

Bonusi i HTX Refer Friends - Deri në 60%
 • Periudha e promovimit: Nuk ka kohë të kufizuar
 • Promovimet: Deri në 60%
A po kërkoni një mundësi për të përforcuar potencialin tuaj tregtar dhe për të zhbllokuar përfitime të pashembullta? Mos kërkoni më larg se HTX – një platformë kryesore që fuqizon tregtarët me mjete dhe shpërblime të fundit. Aktualisht, HTX po ofron një promovim ekskluziv që i lejon përdoruesit të rrisin përvojën e tyre tregtare dhe të maksimizojnë fitimet e tyre si kurrë më parë.

Çfarë është Komisioni i Referimit HTX?

Programi i Referimit HTX është krijuar për të shpërblyer përdoruesit për sjelljen e miqve të tyre në platformën tonë. Ftoni miqtë të regjistrohen në HTX duke përdorur lidhjen tuaj të referimit dhe do të fitoni një komision të përjetshëm prej 30% mbi tarifat e tregtimit për çdo tregti që ata kryejnë.

Për më tepër, ju dhe miqtë tuaj keni një shans për të fituar Kutitë e Misterit Crypto me vlerë deri në 1500 USDT. Bashkohuni me ne për ta bërë referimin tuaj më konkurrues dhe për të maksimizuar të ardhurat tuaja pasive. Filloni të ftoni miqtë tani për të fituar komisione dhe kuti misterioze! Më poshtë, do të gjeni informacione të përditësuara mbi Programin e Referimit HTX.

Ftoni miqtë të shijojnë përfitimet së bashku

Përdoruesit mund të marrin pjesë drejtpërdrejt në Programin e Referimit HTX dhe të zhbllokojnë shpërblime emocionuese. Thjesht vizitoni faqen e Referimit në faqen zyrtare të HTX ose aplikacionin për të filluar të fitoni një komision prej 30% gjatë gjithë jetës dhe zhbllokoni kutitë e misterit të kriptove duke ftuar miqtë të bashkohen në platformë. Filloni të ftoni tani dhe korrni shpërblimet!

1. Referoni miqtë dhe shijoni një komision 30% gjatë gjithë jetës!

Kur të ftuarit tuaj përfundojnë tregtimin, ju do të merrni një komision 30% të përjetshëm mbi tarifat e tyre të tregtimit, të vlefshme për një kohë të pacaktuar.

Për më tepër, pasi të ftuarit tuaj të përfundojnë regjistrimin, depozitimin dhe tregtimin, ata do të marrin një bonus mirëseardhjeje me vlerë 241 USDT.

2. Ftoni miqtë tuaj të bashkohen me HTX dhe të zhbllokojnë kutitë e misterit të kriptove me vlerë deri në 1500 USDT së bashku!

Hapi 1: Merrni posterin ose lidhjen tuaj të ftesës nga faqja e Referimit dhe ndajeni atë me miqtë tuaj.

Hapi 2: Merrni një Kuti Mystery kur i ftuari juaj regjistrohet në aplikacionin HTX brenda 14 ditëve pas regjistrimit.

Hapi 3: Kur i ftuari juaj arrin një vëllim tregtimi spot prej ≥ 200 USDT ose një vëllim tregtimi të së ardhmes prej ≥ 300 USDT brenda 14 ditëve nga regjistrimi, si ju ashtu edhe i ftuari juaj do të fitoni një shpërblim Crypto Mystery Box.

Shënim : I ftuari juaj duhet të identifikohet në aplikacionin HTX dhe të kryejë tregti brenda 14 ditëve pas regjistrimit për t'u kualifikuar për Kutinë e Misterit të Kriptove. Dështimi për t'u identifikuar brenda kësaj periudhe do të skualifikojë ju dhe të ftuarin tuaj nga marrja e Kutive të Misterit të Kriptove, edhe nëse plotësohen kërkesat e vëllimit të tregtimit.


Si të merrni pjesë në programin e referimit?

Hapi 1: Krijoni dhe ndani lidhjet tuaja të referimit

1. Hyni në llogarinë tuaj HTX , klikoni në ikonën e profilit tuaj dhe zgjidhni [ Referimi im ].
Bonusi i HTX Refer Friends - Deri në 60%

2. Krijoni dhe menaxhoni lidhjet dhe kodin tuaj të referimit direkt nga llogaria juaj HTX. Ju mund të gjurmoni performancën e secilës lidhje referimi që ndani. Këto mund të personalizohen për çdo kanal dhe për zbritje të ndryshme që dëshironi të ndani me komunitetin tuaj.
Bonusi i HTX Refer Friends - Deri në 60%

Hapi 2: Uluni dhe fitoni komisione.

 • Pasi të jeni bërë me sukses partner HTX, mund të dërgoni lidhjen tuaj të referimit te miqtë dhe të tregtoni në HTX. Ju do të merrni komisione deri në 60% nga tarifat e transaksionit të të ftuarit. Ju gjithashtu mund të krijoni lidhje speciale referimi me zbritje të ndryshme tarifash për ftesa efikase.

Rregullat e Komisionit për Programin e Referimit

1. Rregullat e Llogaritjes së Komisionit të Referimit

 • Për çdo spot ose tregti të së ardhmes që përfundon i ftuari juaj, ju do të merrni një komision 50% për tregtimin e ardhshëm dhe 60% për tregtimin e ardhshëm, për tarifat e tyre të tregtimit, i cili është i vlefshëm për një kohë të pacaktuar.

 • Çdo ftues mund të ftojë një numër të pakufizuar miqsh. Sa më të larta të jenë tarifat e tregtimit të të ftuarve, aq më i lartë është komisioni për të dy ftuesit, pa kufi të sipërm.

 • Komisioni llogaritet bazuar në tarifat neto të tregtimit të paguara nga të ftuarit. Tarifat neto të tregtimit përjashtojnë tarifat e krijuara nga tregtimet me kuponat e kthimit të parave të gatshme, bonuset e provës së së ardhmes, tarifat zero, tarifat negative, etj.

Tarifa e tregtimit = Vëllimi i tregtimit x Norma e tarifës.

Tarifa neto e tregtimit = Tarifa e tregtimit - Tarifat me kuponat e kthimit të parave të gatshme, bonuset e provës së së ardhmes, tarifat zero, tarifat negative, etj.

Komisioni i referimit = Tarifat neto të tregtimit x 30%.

 • Ftuesit mund të mos marrin komisione në situatat e mëposhtme:

Nëse tregtitë e të ftuarve përfshijnë tarifa negative, pjesa e subvencionuar nga platforma do të zbritet përpara llogaritjes së komisionit.

Nën-llogaritë nuk mund të përdoren për të ftuar miqtë.

Vëllimi i tregtimit nga nënllogaritë e të ftuarve do të llogaritet në llogaritë e tyre kryesore.

Krijuesit e tregut nuk kanë të drejtë për komision referimi.

 • Të dhënat e referimit do të llogariten në bazë të zonës kohore UTC+8.

 • Komisionet do të vendosen në kripto, në varësi të atyre aktuale të tregtuara nga të ftuarit. Për shembull, nëse i ftuari juaj tregton $HTX, komisionet do të vendosen në $HTX. Nëse i ftuari tregton kriptora të tjera, shlyerja do të jetë në USDT.

 • Komisionet e referimit do të kreditohen në llogaritë e ftuesve midis orës 20:00 dhe 21:00 (UTC+8) të ditës pas përfundimit të transaksioneve nga të ftuarit e tyre.

 • Ftuesit mund të kontrollojnë Referimin - Përmbledhja e Komisionit në faqen zyrtare të HTX ose Referimi - Përqindja e komisionit tim në aplikacionin HTX për të parë fitimet e detajuara të komisionit.


2. Shënime mbi Shpërblimet e Kutisë së Misterit Crypto

 1. Aktualisht, ngjarja Mystery Box është ekskluzivisht e hapur për përdoruesit e rregullt, ata me një normë komisioni 30%. Për të marrë pjesë, vizitoni faqen e internetit ose aplikacionin e HTX dhe ndani lidhjen tuaj të referimit me miqtë. Pasi miqtë tuaj të përfundojnë detyrat e regjistrimit, identifikimit dhe tregtimit, si ju ashtu edhe miqtë tuaj do të merrni si shpërblim "Kutinë e Misterit të Kriptove".

 2. Ftuesit mund të gëzojnë si shpërblimet e Mystery Box ashtu edhe një komision prej 30%.

 3. Çdo Kuti Crypto Mystery mbetet e vlefshme për 14 ditë nga momenti i blerjes. Pas kësaj periudhe, Kutia e Misterit të Kriptove nuk mund të hapet. Sigurohuni që të hapni kutinë tuaj të misterit Crypto brenda këtij afati kohor. Për shembull, nëse blini një "Crypto Mystery Box" në orën 10:00 (UTC+8) më 5 janar, ajo do të jetë e vlefshme deri në orën 10:00 (UTC+8) më 19 janar.

 4. Për të kërkuar kutitë tuaja të misterit të kriptove, vizitoni Kutinë e misterit të referimit të mia të referimit në aplikacionin HTX, më pas vazhdoni t'i hapni ato. Të ftuarit mund të pretendojnë kutitë e tyre të misterit Crypto duke shkuar te "Qendra e përdoruesve" My Rewards Gift Box në aplikacionin HTX dhe më pas duke i hapur ato.

 5. Nuk ka asnjë kufi për numrin e Kutive të Misterit të Kriptove që mund të marrë një ftues. Sa më shumë referime të bëjnë, aq më shumë Kuti Mystery do të marrin. Një i ftuar mund të marrë vetëm një Kuti të Misterit të Kriptove, por nuk ka asnjë kufi për numrin e Kutive të Misterit të Kriptove që mund të marrin pasi të marrin pjesë në Programin e Referimit HTX.

 6. Çdo Mystery Box përmban kriptovaluta me vlerë deri në 1500 USDT. Ju mund të zbuloni kripto të njohura si BTC, ETH, HTX, TRX, DOGE, FIL, SHIB, USDT, si dhe bonuse të provës së së ardhmes. Shpërblimet mund të ndryshojnë me kalimin e kohës dhe ato të marra me hapjen e një Kutie të Misterit të Kriptove do të konsiderohen përfundimtare.

 7. Shpërblimet do të kreditohen në llogarinë tuaj HTX brenda një ore nga hapja e një kutie të misterit Crypto. Ju mund t'i kontrolloni shpërblimet tuaja në aplikacionin HTX duke vizituar "Qendrën e përdoruesit "Shpërblimet e mia".

 8. Për këtë ngjarje merren parasysh vetëm vëllimet e tregtimit me tarifa tregtare të paguara. Vëllimet e tregtimit të monedhave të qëndrueshme, tregtitë me tarifa tregtimi zero ose tarifa negative, dhe tregtitë që përfshijnë përdorimin e kuponëve të kthimit të parave të gatshme ose bonuset e provës së së ardhmes nuk përfshihen në llogaritjen e vëllimit për këtë ngjarje.

 9. Prodhuesit e tregut nuk kanë të drejtë të marrin pjesë në këtë ngjarje.

Si të merrni pjesë në Programin e Filialit?

Këtu janë hapat për t'u bërë një Filialin HTX dhe për të filluar të fitoni komisione:

Hapi 1: Regjistrohuni për të qenë një Filialin HTX. Paraqisni aplikacionin tuaj duke plotësuar formularin e dhënë. Ekipi ynë do të vlerësojë aplikacionin tuaj menjëherë. Pasi të plotësoni kriteret e specifikuara, aplikacioni juaj do të miratohet.

Bonusi i HTX Refer Friends - Deri në 60%Bonusi i HTX Refer Friends - Deri në 60%
Bonusi i HTX Refer Friends - Deri në 60%Bonusi i HTX Refer Friends - Deri në 60%
Hapi 2: Krijoni dhe ndani lidhjen tuaj të referimit. Shkoni te faqja e referimit për të marrë kodin tuaj unik të referimit dhe lidhjen ekskluzive të ftesës. Ju gjithashtu mund të shkarkoni një poster ekskluziv për ta ndarë me miqtë tuaj. Nëse po ftoni miq personalisht, ata mund të skanojnë kodin QR për t'u regjistruar. Ju keni fleksibilitetin për të vendosur kode të ndryshme referimi nëse jeni duke përdorur kanale të shumta për të ftuar përdoruesit.

Hapi 3: Fitoni komision duke ftuar përdorues të rinj. Monitoroni statusin e të ftuarve tuaj në pultin e komisionit ose faqen e referimit. Sapo një i ftuar fillon tregtimin, ju mund të shikoni dhe merrni komisionin tuaj ditën tjetër. Filloni të ftoni dhe të fitoni sot!


Rregullat e Komisionit për Filialin HTX

nivel komisioni

Përqindja e komisionit të tarifave të tregtimit

Kriteret e vlerësimit tremujor

Vend

Derivatet

Niveli 1

40%

50%

Të paktën 10 përdorues të rinj të regjistruar kanë tregtuar dhe vëllimi kumulativ i tregtimit të përdoruesve të rinj ka arritur në 1 milion USDT.

Niveli 2

45%

60%

Të paktën 50 përdorues të rinj të regjistruar kanë tregtuar dhe vëllimi kumulativ i tregtimit të përdoruesve të rinj ka arritur në 4 milion USDT.

Niveli 3

50%

60%

Të paktën 500 të ftuar janë regjistruar dhe të paktën 80 prej tyre kanë bërë tregti. Plus, vëllimi kumulativ i tregtimit të përdoruesve të rinj ka arritur në 10 milion USDT.

Për të gjithë bashkëpunëtorët e verifikuar të HTX, përqindja e tyre e komisionit do të rritet në Nivelin 1, duke dhënë një pjesë prej 40% të tarifave të tregtimit për transaksionet Spot dhe 50% për transaksionet e Derivateve, nga 30% e paracaktuar. Për më tepër, përmbushja e kritereve të përmirësimit brenda periudhës së vlerësimit i ngre automatikisht filialet në nivelin 2 ose nivelin 3. Në të kundërt, dështimi për të përmbushur kriteret e vlerësimit tremujor rezulton në një ulje automatike në një nivel në tremujorin pasues, me filialet e nivelit 1 që kthehen në statusin e shitjes me pakicë investitorët. Periudhat e vlerësimit zgjasin 3 muaj, duke filluar nga rregullimi fillestar i përqindjes së komisionit, i cili mbetet i vlefshëm pafundësisht.

Filialet e HTX me tarifat e komisionit të Nivelit 2 ose 3 që përballen me uljen e vlerësimit pas vlerësimit janë të pranueshëm për një zgjatje të nivelit, duke ruajtur nivelin e tyre aktual të komisionit për një tremujor deri në vlerësimin tjetër, me kusht që të mbajnë një mesatare ditore prej ≥500 HTX gjatë 30 ditëve të mëparshme . Filialet mund të përfitojnë nga një mundësi zgjerimi për nivel (në Nivelin 2 dhe Nivelin 3).

Thank you for rating.